Workshop: Kreativt och kul

4, 11, 18, 25 mars

10:00 – 13:00

3 timmar

Man kan vara med vid ett tillfälle, enstaka tillfällen eller alla.

Medborgar-
skolans Ateljé
Teknikringen 7
Linköping

Dax att prova något nytt? Eller vill du måla en stund tillsammans med andra! Detta är en kul och kreativ aktivitet som passar alla som längtar efter att få skapa fritt med färg och släppa kraven på prestation.

Under denna workshop får du måla med akrylfärg och prova olika typer av verktyg som kanske inte är just den traditionella penseln. Allt material som behövs ingår, verktyg och målarrock finns att låna. Jag bjuder på fika (uppge ev. allergi i anmälan).

Inga förkunskaper krävs, Jessica guidar dig i ett experimentellt och prestigelöst skapande så att du kan upptäcka glädjen i att måla. Vi kommer att skapa härliga bakgrunder, testa skojiga tekniker och träna ögat genom att gå på skattjakt efter motiv.

Erbjudande:

Lördagar 4 – 25 mars Workshop: Kreativt och Kul
Varje gång är ett eget tillfälle som kan tas fristående, det blir lite olika från gång till gång för den som vill vara med på flera eller alla tillfällen.

Anmäl dig senast onsdag samma vecka som du vill vara med och ange bokningskoden SAAB så betalar du endast 500 kr/gång (ord. 600 kr) paketpris 1600kr 4 tillfällen, begränsat antal platser.

Anmälan:

Kopiera gärna nedanstående formulär till mejlet som öppnas när du klickar på knappen REGISTRERA nedan för en komplett anmälan.

Mejlrubrik: Anmälan Workshop Kreativt och Kul

Kod: SAAB
Namn:
Adress:
Postnr och Ort:
Mejladress:
Personnr: ÅÅMMDD-NNNN

Anmäler till:
[ ] Alla tillfällen av Workshop Kreativt och Kul
[ ] Enstaka tillfällen av Workshop Kreativt och Kul
Sudda de tillfällen du inte vill boka
4/3, 11/3, 18/3, 25/3

Ev. matallergi eller annan anteckning:

Jessica Almgren
Konstnär & IT Konsult

I mitt skapande ligger fokus på att ha kul, experimentera och låta känslan och lusten styra under processen. En av mina stora passioner är att inspirera andra att måla.

Jag håller till i Linköping och målat och pysslat sedan jag var barn, men mer aktivt och fokuserat de senaste åren då jag själv gått en hel del utbildningar för att utveckla mig. Förutom att måla är jag IT konsult på SAAB och medlem i konstföreningen.

ORD från deltagare

”Fantastiska målningar – kreativiteten flödar – var så roligt. Längtar till nästa gång…”

”De här två lördagarna har verkligen varit något utöver det vanliga och det är så roligt att få experimentera sig fram med färger och detta kreativa sätt att skapa. Dessutom är det väldigt roligt och givande att ses i grupp och skapa, för även om vi använder samma kreativa metoder så gör vi olika och får olika resultat – det är superhäftigt och inspirerande. Äntligen är jag igång och ser redan fram emot nästa lördag.”

”Toppen målarworkshop! Så inspirerande och spännande med äggskal, silkespapper, målarduk, akryl, mm. Härligt!! Ser verkligen fram emot fler tillfällen.”

”Den här kursen och ditt sätt att vara kreativ utan pensel är så befriande. Det är bara roligt och ger ingen prestationsångest överhuvudtaget. Det här är ju de första tavlorna jag gjort och ändå känner jag mig just nu så nöjd med resultatet, det är verkligen roligt.”

”Den mest kreativa och roliga grupp och kurs någonsin helt utan inriktning på prestation. Jag hoppas på och ser fram emot en fortsättning.”