Workshop: Kreativt och kul

3, 10, 17 dec, 2022

2,5 timma

Man kan vara med vid ett tillfälle eller alla tre.

Medborgar-
skolans Ateljé
Teknikringen 7
Linköping

Dax att prova något nytt? Eller vill du måla en stund tillsammans med andra! Detta är en kul och kreatuv aktivitet som passar alla som längtar efter att få skapa fritt med färg och släppa kraven på prestation.

Under denna workshop får du måla med akrylfärg och prova olika typer av verktyg som kanske inte är just den traditionella penseln. Allt material som behövs ingår, även fika. Den färdiga målningen får du sedan ta med dig hem.

Inga förkunskaper krävs, Jessica guidar dig i ett experimentellt och prestigelöst skapande så att du kan upptäcka glädjen i att måla. Vi kommer att skapa en härlig bakgrund och gå på skattjakt efter motiv.

Erbjudande:

Anmäl dig senast 28/11 och uppge koden SAAB så betalar du endast 650 kr/gång (ord. 740 kr) eller paketpris 1750 kr för alla 3 tillfällena (ord. 1998 kr).
Begränsat antal platser!

Jessica Almgren
Konstnär & IT Konsult

I mitt skapande ligger fokus på att ha kul, experimentera och låta känslan och lusten styra under processen. En av mina stora passioner är att inspirera andra att måla.

Jag håller till i Linköping och målat och pysslat sedan jag var barn, men mer aktivt och fokuserat de senaste åren då jag själv gått en hel del utbildningar för att utveckla mig. Förutom att måla är jag IT konsult på SAAB och medlem i konstföreningen.