Medlemskap enligt våra stadgar gäller för anställda, anhöriga eller för dig som arbetar i ett företag med anknytning till Saab.

Månadsbetalande: 40 kr/person & månad som kan dras som löneavdrag
Årsbetalande: 480 kr/person & år som betalas in på BG-konto 625-8537 eller Swish nr: 1231598176 Saabs Konstförening. Ange, namn, adress, tel och e-post adress.

Du som går i pension eller slutar på Saab är välkommen att fortsätta som medlem. Anhöriga är varmt välkomna som medlemmar.

Minsta medlemstid enligt våra stadgar är 1 år.
Anmälan och frågor kring medlemskap, kontakta Margareta Samuelsson,
margareta.e.samuelsson@saabgroup.com

Medlemsförmåner

– 20% rabatt på inköp vid utställningar
– bra pris vid köp av grafik/objekt (se månadsvinster https://saabskonstforening.com/)
– 20% rabatt vid inramning på Galleri Blå, Galleri Sander, Melefors Ramverkstad
– 15% på inramning på Art’nDesign Ikano.
– 30% rabatt på Målerås Glasbruk webbshop, kod: SAABKF
– värva tre nya medlemmar och du får en månadsvinst

Detta gör vi i föreningen

Vernissage och utställningar

Vi har sju utställningar per år, fyra på våren och tre på hösten. Utöver dessa utställningar anordnar vi årligen Medlemmarnas utställning.

Föreläsningar, studiebesök och konstresor

Se gärna vårt program.

Månadsdragningar

Vi har sju månadsdragningar per år, där 20 medlemmar vinner varje gång och kan välja på olika grafiska blad eller objekt. Julsalongen avslutar sedan året med ca 80-90 vinnare (antalet vinster är 10% av medlemsantalet).