Saabs Konstförening firar 80 år – Erbjudande att köpa ett konstglaset ”Spring dew”.
Vi har tagit fram ett konstglas till vårt jubileum som glaskonstnär Micke Johansson från Örsjö Glasbruk i Småland har formgivit.
Vi erbjuder nu alla anställda och medlemmar att köpa konstglaset ”Spring dew” till ett mycket förmånligt pris.

Konstglaset är 17 cm hög (med platta 21 cm). En platta i svart trä med belysning ingår i priset.

Erbjudandet gäller fram till den 15/9 2022 och ges endast vid detta tillfälle. Produktionen sker under hösten och leveransen är i december månad. Konstglaset kommer inte att tillverkas någon mer gång och blir en unik upplaga. Varje konstglas är frihandsgjorda (unika) och kan därför se något olika ut och är signerad av konstnären och har Saabs Konstförenings logga.

Priset är 1200 kr för medlemmar i Saabs Konstförening och 1700 kr för icke medlemmar. Är du inte medlem så hoppas vi att du vill bli det för 40 kr/mån. Du deltar då i en extra konstdragning i januari 2023.

Anmälan att köpa konstglaset” Spring dew” är bindande och görs till info@saabskonstforening.com
Frågor och anmälan att bli medlem görs till margareta.e.samuelsson@saabgroup.com